SuKaRo Open Show 18.7.2015, perulaiset

Perunkarvatonkoira iso

Wanhan Wuoren Naamion Welho

Hyvälinjainen, komea uros. Miellyttävä pää, vahva alaleuka, hyvät silmät ja korvat. Erinomainen kaula, hyvä ylälinja ja häntä. Sopivasti eturintaa, hyvä rintakehä. Erittäin hyvä raajaluusto, riittävät sopusuhtaiset kulmaukset. Liikkuu edelleen hyvällä askeleella rodunomaisin liikkein. Edelleen hyväkuntoinen iho. Miellyttävä kehäkäytös.

Icy Star’s Diamond Target

Kauniit linjat omaava narttu, miellyttävä pää ja ilme. Vahva alaleuka ja alapurenta. Hyvin asettuneet korvat. Tyylikäs kaula ja ylälinja. Hyvä häntä, erinomainen eturinta. Hyvän mallinen rintakehä. Hyvä raajaluusto ja kulmaukset. Kevyet, vapaat liikkeet, joskin koira jännittää kehässä esiintymistä. Hyväkuntoinen iho.

Omicron’s Lucuma

Kevytpiirteinen, hyvänkokoinen narttu. Vielä kesken kehityksen, vahva miellyttäväilmeinen pää. Hyvä purenta ja hampaat. Hyvät korvat, hyvä kaulan pituus. Erittäin hyvä ylälinja sekä häntä. Vielä kevyt ja kapea rintakehä. Hyvä lanneosa. Etuosa saa täyttyä iänmyötä, nyt kyynärpäät taittuvat rungon alle. Hyvät takakulmaukset, liikkuu kauttaaltaan löysästi. Tasaisesti peittävä karvapeite. Hieman ujo käytös.

Omicron’s Pitahaya

Hyvä koko, sopivat mittasuhteet, hyvät pään linjat. Hyväasentoiset leuat. Hyvin kiinnittyneet korvat. Erittäin hyvä kaula. Vahva selkä. Hieman korkealle kiinnittynyt häntä. Hyvä eturinta, täyteläinen pitkä rintakehä. Erinomainen raajaluusto, hyvät kulmaukset, hyvä lihaskunto. Rodunomaiset liikkeet. Hyväkuntoinen iho. Ystävällinen, hieman tottumaton käytös.

Bay’s Bushyfur Qori Huma

Hyvä koko, sopivat mittasuhteet. Vahvarakenteinen narttu, hyvä pään pituus, riittävä otsapenger. Hyvä purenta ja hampaat, hieman pyöreät silmät. Hyvin kiinnittyneet pehmeähköt korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä häntä. Sopiva eturinta, tilava vahva rintakehä. Hyvä raajaluusto ja kulmaukset. Hyvä askelpituus, hieman kapea taka-askel. Rauhallinen käytös.

Wanhan Wuoren Coouc Kualcc

Tasapainoinen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Vahva, hyvän pituinen pää, hyvät hampaat ja purenta. Melko pyöreät silmät. Hyvin asettuneet pehmeät korvat. Vahva kaula, hyvä ylälinja ja häntä. Hyvä eturinta ja rintakehän malli. Erittäin hyvä raajaluusto. Sopivasti kulmauksia. Vapaat liikkeet. Karhea, hyvin peittävä karvapeite. Miellyttävä käytös.

Icy Star’s What Just Happened

Hyvän kokoinen, tyylikäs narttu. Miellyttäväilmeinen pää, vahvat leuat. Kauniit korvat. Erittäin hyvä kaula, hieman pehmeä selkä. Hieman matala hännän kiinnitys. Hyvä eturinta, rintakehä voisi olla pidempi ja lanneosa lyhyempi. Hieman jyrkkä lantio. Hyvä raajaluusto ja kulmaukset. Hyvät, vapaat liikkeet. Hyväkuntoinen iho. Miellyttävä käytös.

Icy Star’s Witch Hunt

Tyylikäs, feminiininen kokonaisuus, kaunis pää ja ilme, hyväasentoiset leuat, hyvät korvat, kaunis kaula ja ylälinja. Hyvä häntä, erittäin hyvä eturinta. Rintakehä voisi olla pidempi ja lanneosa lyhyempi. Sopiva raajaluuston vahvuus, hyvät kulmaukset, rodunomaiset liikkeet. Erittäin hyväkuntoinen iho, miellyttävä käytös.

Icy Star’s Designedstaratagenor

Kookas, vahvarakenteinen narttu, vahva pää, hyvät leuat, hyvin kiinnittyneet korvat. Tyylikäs kaula ja ylälinja, hyvin kiinnittynyt häntä, erinomainen eturinta, hyvä rintakehän malli, vahva raajaluusto, hyvät kulmaukset, erinomainen lihaskunto, kauttaaltaan jäntevä. Hyvä askelpituus, vielä löysät kyynärpäät. Hieman tottumaton esiintyminen. Hyvä iho.

 

Perunkarvatonkoira keskikokoinen

Mayan Mystica Silver Lining

Tasapainoinen kokonaisuus, hyvät mittasuhteet, hyvä pää ja ilme, hyväasentoiset leuat, hienot korvat, tyylikäs kaula ja ylälinja, iloinen häntä. Riittävästi eturintaa, hyvä rintakehän malli. Lanne voisi olla hieman lyhyempi. Sopivasti raajaluustoa ja kulmauksia. Kevyet liikkeet, iloinen käytös. Hyväkuntoinen iho.

Mayan Mystica Wonderful Life

Tasapainoinen, ikäisekseen hyvin kehittynyt nuori uros, hyvä sukupuolileima, miellyttävä pää ja ilme. Hyväasentoiset leuat, paljon hampaita. Erinomainen kaula ja ylälinja, hyvä häntä. Lupaavaa eturinta. Hyvä rintakehän malli. Sopivasti raajaluustoa ja kulmauksia. Hyvä askelpituus. Vielä löysät etuliikkeet. Paksu iho. Miellyttävä, ystävällinen käytös.

Lindoulainen Nyunyuma

Hyvälinjainen uros, tasapainoinen, hyvät pään linjat, hyvä leukojen asento, valitettavasti kieli pyrkii suusta ulos. Hienot korvat, tyylikäs kaula ja ylälinja sekä häntä. Erinomainen eturinta. Hyvänmallinen rintakehä. Hyvä raajaluusto ja kulmaukset. Tyypilliset liikkeet. Hyvä lihaskunto, hyvä iho. Miellyttävä käytös.

Wanhan Wuoren Hitti On Paras

Tasapainoinen, aavistuksen kevytpiirteinen uros. Kevytpiirteinen pää, hyväasentoiset leuat, hieman korostuneet kulmakaaret, hienot korvat. Erittäin hyvä kaula, hieman kaareutunut ylälinja. Hyvä häntä, riittävä eturinta, kevyt rintakehä. Riittävä raajaluusto ja kulmaukset. Kevyet, vaivattomat liikkeet. Pehmeä, hyväkuntoinen iho. Miellyttävä, ystävällinen käytös.

Wanhan Wuoren Gneissi

Erittäin hyvässä kunnossa esiintyvä veteraani, jolla hienot mittasuhteet, hyvät pään linjat, edelleen erinomainen purenta ja hampaisto. Hieman pehmeät korvat, vahva kaula, hyvä ylälinja ja häntä. Sopivasti eturintaa, tilava rintakehä. Riittävät etukulmaukset, hyvät takakulmaukset. Hyvä raajaluusto, vapaat liikkeet. Tasaisesti peittävä karvapeite. Rauhallinen käytös.

Jakanah De Korrantoh

Tasapainoinen, hyvät mittasuhteet omaava narttu, miellyttävä pää ja ilme. Hyväasentoiset leuat, hyvin kiinnittyneet korvat. Kaunis kaula, ylälinja sekä häntä. Riittävästi eturintaa, täyteläinen rintakehä, aavistuksen pitkä lanneosa. Riittävästi raajaluustoa, kauttaaltaan hyvät kulmaukset. Rodunomaiset liikkeet. Miellyttävä käytös. Kimmoisa, hyväkuntoinen iho.

Mayan Mystica Illuminated

Sopiva koko ja mittasuhteet, tasapainoisesti kehittynyt. Hyvät pään linjat, hyvä purenta ja hampaisto, hyvin asettuneet kookkaat korvat, hyvä kaula, vahva selkä, hyvä häntä. Hyvä eturinnan ja rintakehän malli. Erittäin hyvä raajaluusto ja kulmaukset. Hyvät, vaivattomat liikkeet. Tasapainoisesti peittävä karvapeite. Miellyttävä käytös.

Omicron’s Pepino

Sopiva koko ja mittasuhteet, tasapainoisesti kehittynyt, hyvät pään linjat, hyvä purenta ja hampaisto, hyvin asettuneet kookkaat korvat, hyvä kaula, vahva selkä, hyvä häntä. Hyvä eturinnan ja rintakehän malli. Erittäin hyvä raajaluusto ja kulmaukset. Hyvät vaivattomat liikkeet, tasapainoisesti peittävä karvapeite. Miellyttävä käytös.

Icy Star’s ‘Til Proven Guilty

Tyylikäs, kauniit linjat omaava narttu. Pitkälinjainen pää, hieman kevyt kuono-osa. Miellyttävä ilme, hyvin asettuneet pehmeät korvat. Kaunis kaula sekä ylä- ja alalinja. Hyvä häntä. Erittäin hyvä eturinta ja rintakehä. Hyvä raajaluusto ja kulmaukset. Rodunomaiset liikkeet. Esitetään jäntevässä kunnossa. Kimmoisa iho, miellyttävä käytös.

Heidi Bouquette Anika Vevos

Hyvä koko ja tasapaino, hienot pään linjat. Hyväasentoiset leuat ja paljon hampaita. Hieman korostuneet kulmakaaret. Hyvin kiinnittyneet korvat, vahva kaula, hyvä selkä, iloinen häntä, hyvä eturinta, tilava rintakehä, hyvä raajaluusto, saisi kauttaaltaan kulmautua hieman voimakkaammin. Korkeat etuliikkeet ja riittävä askelpituus. Kimmoisa iho.

Wanhan Wuoren Haltialaulu

Kaunislinjainen, feminiininen kokonaisuus. Kevytpiirteinen pää, aavistuksen korostuneet kulmakaaret, hyvät korvat, hyväasentoiset leuat, tyylikäs kaula ja ylälinja. Hyvä häntä. Tasapainoinen runko ja raajarakenne. Sopiva vahvuusaste. Vaivattomat rodunomaiset liikkeet. Kimmoisa, hyväkuntoinen iho. Mallikelpoinen kehäkäytös.

Tekla

Hyvänkokoinen, vahvarunkoinen narttu, jolla sopivat mittasuhteet. Miellyttävä pää ja ilme. Hyväasentoiset leuat, paljon hyväkuntoisena säilyneitä hampaita. Hyvät korvat, vahva kaula ja selkä. Hyvä häntä. Erittäin hyvä eturinta, tilava rintakehä. Vahva lanne, hyvä raajaluusto, riittävät kulmaukset. Edelleen hyvät vaivattomat liikkeet. Kimmoisa, hyväkuntoinen iho. Mallikelpoinen käytös.

Icy Star’s It Wasn’t Me

Feminiininen, tasapainoinen kokonaisuus. Hyvät pään linjat. Erinomaiset hampaat ja purenta. Hyvin kiinnittyneet pehmeät korvat. Kaunis kaula, ylälinja sekä häntä. Riittävä eturinta, kevyt rintakehä. Aavistuksen pitkä lanneosa. Hyvä raajaluusto ja kulmaukset, hieman kapeat liikkeet, hyvä askelpituus. Tasaisesti peittävä, hieno karvapeite. Miellyttävä käytös.

 

Perunkarvatonkoira pieni

Cachin Guerrero Awkileira

Tasapainoinen, hyvät mittasuhteet omaava uros. Hyvät pään linjat, riittävän pitkä kuono-osa. Hyvä leukojen asento. Hieman korostuneet kulmakaaret, hyvät korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvä häntä. Riittävä eturinta, sopiva rintakehän vahvuus, riittävä raajaluusto ja kulmaukset. Hyvät liikkeet. Kimmoisa, hyväkuntoinen iho. Rauhallinen käytös.

Bay’s Bushyfur Challi Nawikuna

Hyvä sukupuolileima. Kuono-osa saisi olla hieman pidempi ja täyteläisempi, muutoin hyvä pää. Hyväasentoiset leuat, hyvät korvat ja kaula. Tyylikäs ylälinja. Erinomainen eturinta ja rintakehä. Sopiva raajaluuston vahvuus. Hyvät kulmaukset. Hieman jyrkkä lantio. Rodunomaiset liikkeet. Hyvä askelpituus. Kimmoisa iho. Rauhallinen kehäkäytös.

Bay’s Bushyfur Nina-Nuna

Viehättäväilmeinen, vielä kesken kehityksen oleva juniori. Feminiininen kokonaisuus, erinomainen pään pituus ja linjat. Hyvät hampaat, alapurenta, hyvin asettuneet pehmeät korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman matalalle kiinnittynyt häntä. Vielä niukka eturinta ja kevyt rintakehä. Pitkä lanneosa. Erinomainen raajaluusto. Riittävät etukulmaukset. Hyvät takakulmaukset. Vapaat liikkeet.

Bay’s Bushyfur Yana Qinti

Feminiininen kokonaisuus, sopivat mittasuhteet. Hyvät pään linjat. Miellyttävä ilme, hyvin asettuneet korvat. Kaunis kaula. Seisessä hyvä ylälinja, liikkeessä ylälinja saisi säilyä tasaisempana ja etuosa ryhdikkäämpi, korkealle kiinnittynyt häntä. Hyvä eturinta ja rintakehä. Sopiva raajaluuston vahvuus. Hyvät kulmaukset. Kevyet liikkeet, pehmeä kimmoisa iho.