Vuoden Voitokkain – Pisteidenlaskijaa kaivataan..

Pisteitä vuosia laskenut yhdistysaktiivi on ilmoittanut jäävänsä pois pisteenlaskusta vuoden 2024 osalta. Jos Vuoden Voitokkain – näyttelykoirakilpailun halutaan jatkuvan, tarvitsee yhdistys siihen jatkajan.
Etsintäkuulutammekin uutta innokasta aktiivia laskemaan vuoden 2024 Vuoden Voitokkain – näyttelykoirapisteitä. Tehtävä on pitkäjänteinen ja kannattaakin tehdä pitkin vuotta, se vaatii tarkkuutta ja pientä numeronäppäryyttäkin. Taulukkolaskenta tai muu osaaminen on eduksi, mutta toteutustapa on vapaa, lopputulos ratkaisee.

Vuoden Voitokkain on SuKaRo ry:n jäsenille tarkoitettu yhdistyksen oma näyttelykoirakilpailu. Kokonaispisteitä Vuoden Voitokkain -kilpailuissa keräävät Suomen Karvattomat Rodut ry:n jäsenet koirineen.

Vuoden Voitokkain järjestetään erikseen perunkarvatonkoirille ja meksikonkarvatonkoirille,
molemmille erikseen kolmessa kokoluokassaan. Vuoden Voitokkain Pentu sekä Vuoden
Voitokkain Veteraani järjestetään molemmille roduille erikseen, mutta kummassakin rodussa
kaikki kokomuunnokset kilpailevat keskenään. Molempien rotujen jäsenkasvattajille
järjestetään yhteinen kilpailu Vuoden Voitokkain Kasvattaja.

Lisää kilpailusäännöistä, pisteen laskemisista voit lukea sen omalta sivultaan KLIKKAAMALLA TÄSTÄ