Naku-Huisku

Yhdistyksen jäsenlehti Naku-Huisku ilmestyy kerran vuodessa (joulunumero). Lehti toimitetaan jäsenille paperiversiona.

Otamme mielellämme vastaan kirjoituksia lehdessä julkaistavaksi. Juttu voi olla esimerkiksi kertomus näyttelymatkasta, nakukoiran kanssa harrastamisesta tai ihan vaan siitä millaista arki teillä perulaisen/meksikolaisen kanssa on. Myös valokuvat lehden sivuja piristämään ovat erittäin tervetulleita.

Toimituksen sähköposti nakuhuisku(at)sukaro.net
(Korvaa (at) @-merkillä!)

Lehteen toimitettava materiaali

Ilmoitusmaksut ja maksaminen

KokoJäsenilleEi-jäsenille
aukeama34 euroa68 euroa
1 sivu20 euroa34 euroa
1/2 sivu10 euroa20 euroa
1/4 sivu6 euroa12 euroa

Sivun koko on A4. Tekstiaineisto toimitetaan sähköpostitse mieluiten Microsoft Office Word- tai Open Office Writer -tiedostona. Kuvat tulee toimittaa erikseen jpg-tiedostoina ja mahdollisimman suurikokoisina, jotta ne ovat mahdollisimman hyvälaatuisia ja helposti juttuun liitettävissä. Voit liittää kuitenkin aineiston oheen myös mallin miten haluaisit kuvat juttuusi sijoiteltavan.

Maksulliset ilmoitukset tulee maksaa SuKaRo ry:n tilille.
Materiaalin lähetettyäsi paluu viestinä saat laskun julkaisumateriaalistasi, joka tulee olla maksettuna sen eräpäivään mennessä. (kuvakaappaus maksusta sähköpostilla nopeuttaa käsittelyä)

Naku-Huisku

Lehteen tuleva materiaali tulee lähettää 31.lokakuuta mennessä osoitteeseen nakuhuisku(at)sukaro.net(Korvaa (at) @-merkillä!)

Jäsenedut

Joulu- ja uudenvuodentervehdykset jäsenhintaan

Haluatko muistaa jouluisen tervehdyksen muodossa ystäviä, näyttelykavereita, kasvatinomistajia, kasvattajaa tai muuten vaan muita nakukoirien ystäviä, tai haluatko kertoa kuluneen vuoden tapahtumista sekä seuraavan vuoden suunnitelmista?

Voit lähettää Naku-Huiskun joululehteen oman tervehdyksesi edulliseen jäsenhintaan. Koko sivun tervehdys maksaa 20 euroa ja puolikas sivu 10 euroa. Ei-jäsenille ilmoitushinnasto ylläolevan taulukon mukaan.

Seuraaville palstoille ilmoittaminen on SuKaRo:n jäsenille ilmaista:

Valiot, sertivoittajat, kisamenestyjät

Lähetä kuva ja tiedot näyttelystä, jossa koirasi on saanut sertin tai tullut valioksi. Muistathan mainita näyttelypaikan, päivämäärän, tuomarin, koirasi rekisterinimen sekä saadut palkinnot/tittelit. Lähetä myös kuva ja tiedot kilpailuista (esim. agility, rally-toko), joissa koirasi on sijoittunut tai saanut tittelin tai koulutustunnuksen.  Mainitsethan ilmoituksessasi paikan, päivämäärän, tuomarin, koirasi rekisterinimen sekä saadut pisteet/sijoitukset/tittelit. Jos ilmoitat koirasi palstoille useamminkin, olisi mukavaa jos lähettäisit koirasta aina eri kuvan. Ilmoituksia julkaistaan palstoilla omistajan omasta ilmoituksesta. Ilmoittamatta jääneitä tuloksia ei julkaista lehdessä.

Pentueilmoitus (syntyneet, suunnitteilla ym.)

Tälle palstalle voit lähettää tiedot tulevista tai jo syntyneistä pentueistasi. Ilmoitukseen voit liittää kuvat vanhemmista ja jo syntyneistä pennuista. Muistathan mainita viestissä sukutaulun ja omat yhteystietosi.

HUOM! Ilmoitukset pyritään pitämään pelkistettyinä ja kaikille ulkonäöltään samanlaisina. Jos haluat mainostaa pentujasi näyttävämmin, voit tehdä sen maksullisena mainoksena.

In Memoriam

In Memoriam -palsta on omistettu poisnukkuneiden perulaisten ja meksikolaisten muistolle. Halutessasi voit liittää ilmoitukseesi kuvan koirastasi sekä muistovärssyn.

Synttärisankarit

Koirasi täyttäessä vuosia voit lähettää siitä kuvan julkaistavaksi Naku-Huiskun Synttärisankarit-osioon. Liitä oheen koiran tiedot sekä halutessasi onnentoivotusteksti.