Dogs 101 – esittelyvideot

Discovery Channel on dokumenttiohjelmien tuotantoyhtiö. Discovery ylläpitää viittä omaa kansainvälistä kanavaansa: Discovery Channel, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel & Living, Animal Planet ja teräväpiirtoinen Discovery HD.

Animal Planet on kaapelin ja satelliitin välityksellä toimiva, vuonna 1996 perustettu brittiläinen televisiokanava jonka omistavat Discovery (80 %) ja BBC (20%).

Dogs 101Kanava esittää ohjelmaa ympäri vuorokauden ja se näkyy jo yli 70 maassa. Kanava on perustettu kertomaan eläimistä ja niiden suhteista ihmisiin.

Suomessa Animal Planetia voi katsoa LumoTV:n tai Canal Digitalin kautta satelliitti- tai kaapelitalouksissa. Kanava on noin 70 prosenttisesti suomeksi tekstitetty. Joitakin Animal Planetin ohjelmia on myös näytetty ilmaiskanavilla.

Lokakuussa Animal Planetin kanavilla lähetettiin pari jaksoa ohjelmasta DOGS 101, jossa käsiteltiin yhdistyksemme edustamia rotuja Perunkarvatonkoira ja Meksikonkarvatonkoira.

Mukavia katseluhetkiä!


Animal Planet: Dogs 101 – 19. lokakuuta Perunkarvatonkoira

 

Tekijöiden kuvaus ohjelmasta:

Perunkarvatonkoira on usein kova kilpalija maailman rumin koira – kilpailussa. Peruvian Inca Orchid on uniikki ja karvaton rotu, joka on erinomainen lemmikki.

[ Avaa video ]


Animal Planet: Dogs 101 – 19. lokakuuta Meksikonkarvatonkoira

Tekijöiden kuvaus ohjelmasta:

Meksikonkarvatonkoiraa pidetään kansallisaarteena Meksikossa. Se on perinteisesti suursuosikki maailman rumin koira – kilpailussa.

[ Avaa video ]