Catch me if you can – olen bioninen koira

Catch me if you can, olen Bioninen koira: Kymmenen kuukauden ikäinen Spaniel pentu on Britannian nuorin koira jolle tehdään täysi lonkkanivelen proteesi.
Stanley Cockerspanieli pentu havaittiin Legg-Calve-Perthesin tauti – harvinainen rappeuttava sairaus.
Turrella oli jatkuvaa kipua eikä pystynyt kävelemään, mutta sille on tarkoitus tehdä täysi lonkkanivelen proteesileikkaus.

Cockerspanielin pentu pääsi ensimmäistä ketaa kävelyillevasta, kun siitä tuli nuorin koira Britanniassa, jolle on tehty täysi lonkkaleikkaus.
Kuvassa kesken ilmalennon, Stanley näyttää maailman onnellisimmalta pennulta, juostessaan lenkillä.
Mutta kymmenen kuukauden ikäinen cockerspanieli on vasta joutumassa hänen harppaus jälkeen harvinainen rappeuttava sairaus jätti hänet pysty seisomaan tai kävelemään – kunnes nyt.

Catch me if you can - olen bioninen koira
Catch me if you can – olen bioninen koira

10kk ikäinen Cockerinpentu on kuitenkin vasta toipumassa degeneroivan sairaudesta, joka jätti pennun kävely ja seisomiskyvyttömäksi, aina leikkaukseen saakka.

Vasta viiden kuukauden iässä Stanleystä tuli Britannian nuorin koira, jolle on tehty kokonainen lonkkanivelen korjausleikkaus, ja siitä Stanley sai lisänimen Bioninen koira.

Stanley kärsi Legg-Calve Perthes:in tausita, jonka pidetään johtuvan verenkierron häiriöstä lonkkanivelen päähän ja reisiluuhun.

Riskialtis £6,000 operaatio tehdään normaalisti kaksi kertaa vanhemmalle koiralle. Leikkauksen maksoi koiran omistajien ottama vakuutus.

Lue lisää Daily Mail:in sivuilta